Bli gravid blogg

Bli gravid-blogg

www.graviditetsbloggen.se är en blogg för kvinnor som vill bli gravida. Det är även en blogg för er som är eller har varit gravida (ammande). Många av våra inlägg handlar om kosttillskott & hälsokost för kvinnor & par som vill bli med barn. Vi rekommenderar kosttillskott för att förbättra fertilitet & äggkvalité för kvinnor. Vi ger även råd angående vilka kosttillskott som kan hjälpa män med fertilitet & låg kvalité på sin sperma. Som tidigare nämnt har vi även många inlägg för gravida & ammande. Vi ger tips på allt från snygga mammakläder för gravida och ammande, till kosttillskott för gravida och ammande.

Svårt att bli gravid

Att ha svårt och bli gravid är i dagens samhälle inget ovanligt. Faktum är att många par har svårt att bli gravida, och ofta råder en missuppfattning om att det oftast beror på kvinnan. Faktum är att i endast 40% av de fall då par har svårt att bli gravida beror det på kvinnan. 40% beror på mannen och 20% är omöjligt att avgöra. Därför är det minst lika viktigt med kosttillskott eller andra hjälpmedel för män såsom för kvinnor.

Vad kan hjälpa mig att bli gravid?

Kosttillskott för dig som vill bli gravid är ett utmärkt sätt att öka chansen att bli gravid. För att bli gravid krävs vanligtvis inga kosttillskott, men faktum är att det finns forskning som visar på att vissa essentiella vitaminer eller andra tillskott kan hjälpa dig som har svårt att bli gravid. De kan alltså hjälpa dig på traven. Samtidigt finns det vissa kosttillskott, såsom Folsyra & Järntillskott, som nästan uteslutande alla kvinnor som vill bli, eller är gravida, bör förtära.

Hur hjälper dessa kosttillskott mig?

Man ska inte ha alldeles för höga förhoppningar vad gäller kosttillskott för dig som vill bli gravid. Visst kan de hjälpa, och i många fall gör det de, men det är ingen magi. Kroppen fungerar på så sätt att den behöver ett visst antal vitaminer, mineraler och så vidare, för att fungera optimalt. Har kroppen inte tillgång till alla dessa, kan chanserna för graviditet minska.

Var kan jag köpa kosttillskott för att öka chansen att bli gravid?

www.graviditetskollen.nu är en mångårig och säker leverantör av sådana kosttillskott. Många av råden som ges där är forskningsbaserade och inte tagna ur tomma luften. Dessutom erbjuder de fri frakt. Så om du vill öka chansen att bli gravid eller få hjälp att bli gravid, besök www.graviditetskollen.nu

Var kan jag köpa graviditetstest och ägglossningstest?

Hemmatester såsom graviditetstest och ägglossningstest kan du köpa på www.graviditetskollen.nu till fri frakt.

Hur kan ägglossningstest hjälpa mig att bli gravid?

Ägglossningstest kan hjälpa dig ta reda på när du har som störst chans att bli gravid (dina fertila dagar) och därmed öka chansen att du blir gravid!